Tjänster

Jag erbjuder flera typer av trolleri för företagsfester, bröllop, barnkalas, events, födelsedagar, restauranger, mässor och julbord. Då jag skräddarsyr er kväll så anpassar jag mig efter era behov och önskemål.

Det som ofta efterfrågas och de som är min absoluta specialitet är Close-up magi. På riktigt nära håll får gästerna uppleva magi när den är som allra bäst. I detta koncept så upplevs magin extra starkt eftersom showen sker så nära inpå åskådarna. Ena stunden häpnas de när mirakel sker rakt i åskådarnas händer för att i nästa stund skratta åt det omöjliga som precis just inträffat.

Mingeltrolleri / Tablehopping / Close-up

Planerar ni en fest med mat och vill ha underhållning som imponerar? Vid mingeltrolleri/bordstrolleri går jag runt från bord till bord och utför magiska mirakel med korttricks, vinflaskor som trollas fram och mycket annat – mitt framför era ögon. Denna intima och överraskande underhållning kräver liten plats men ger stor effekt. Gästerna känner sig som VIP med en trollkarl så nära, och mingeltrolleri skapar en dynamisk atmosfär där det alltid händer något spännande, vilket ger ett gemensamt samtalsämne som förhöjer stämningen.

Barntrolleri

Min show kombinerar pedagogiska inslag med massor av ren komedi, vilket garanterar en succé. Barnen involveras aktivt och får skapa magi tillsammans, och vissa får till och med komma upp på scenen och medverka. Skämten är utformade för att barnen ska skratta åt trollkarlen, vilket gör att även blyga barn vågar komma upp och assistera. Showen är specialanpassad för barn, men även vuxna kommer att ha mycket roligt och klia sig i huvudet och undra: Hur gick det där till?

För bokning och prisinformation
Allt trolleri skräddarsys! Därför är du varmt välkommen med frågor och förslag på upplägg så kommer vi fram till den bästa lösningen och det bästa priset för dig. Du kan nå mig på philip@phmagic.se eller ringa 0735523742.