Tjänster

Jag erbjuder flera typer av trolleri för flera sorters situationer med konkurrenskraftiga priser. De situationer som är återkommande för mig som trollkarl är bland annat företagsfester, bröllop, barnkalas, events, födelsedagar, restauranger, mässor och julbord. Då jag skräddarsyr er kväll så anpassar jag mig efter era behov och önskemål.

Det som ofta efterfrågas och de som är min absoluta specialitet är Close-up magi. På riktigt nära håll får gästerna uppleva magi när den är som allra bäst. I detta koncept så upplevs magin extra starkt eftersom showen sker så nära inpå åskådarna. Ena stunden häpnas de när mirakel sker rakt i åskådarnas händer för att i nästa stund skratta åt det omöjliga som precis just inträffat.

Mingeltrolleri / Tablehopping / Close-up

Ska ni ha en fest med mat och vill ha underhållning? Vid mingeltrolleri/bordstrolleri går jag runt från bord till bord och utför magiska mirakel med korttricks, vinflaskor som trollas fram och mycket annat mitt framför era ögon. Denna typ av underhållning tar inte upp så mycket plats och är ofta oväntad och mycket uppskattad. Alla känner sig VIP med en underhållare så nära. Mingeltrolleri ger också känslan av att något händer hela tiden i lokalen och skapar ett gemensamt samtalsämne.

Barntrolleri

Här blandas pedagogiska sätt att kommunicera med barnen med en stor portion ”ren komedi”. Barnen involveras i showen och detta är en säker väg till en succé. Alla får vara med och skapa det ”magiska” och vissa får även komma upp på scenen och medverka inför alla andra. Skämten är gjorde så att man skrattar åt trollkarlen. Detta är något som gör att även blyga barn vågar ”komma upp” och assistera.

Min show är utarbetad och anpassad för barn, men även vuxna kommer att ha mycket roligt och klia sig i huvudet och undra – Hur gick de där till?

Hilda Djupenström är drillad i att fånga den där magiska stunden på bild. Trollkarlsfotografen som alla drömmer om. Se själv! Bilderna är tagna utav henne. För mer info och priser kontakta djupenstromhilda@gmail.com

Hilda Djupenström

Kontakt

Mobiltelefon: 073-55 23 742
E-post: philip@phmagic.se
Bosatt: Katrineholm

"Magin gav vår återförsäljarmiddag ett gemensamt ämne vid sidan av affärerna som vi alla, oavsett språkbarriärer och olika kulturbakgrund, kunde mötas kring, uppleva och tala om. Philips framträdande blev mycket populärt hos alla, och är något som återkommit som samtalsämne även efter eventet."

Linda Andersson
Market Communications, TruckCam.com

"Ont i magen!

Hej! Har precis kommit hem från din föreställning i Vingåker. Jag var där med mina barnbarn och inser väl att föreställningen var anpassad för barn, MEN vad roligt jag hade! Har inte skrattat så på länge. 
Och dessutom är du ju pedagogisk!

TACK för en rolig och spännande stund!"

Eva-Stina Öhlin